کسب مدال در بیست و دومین المپیاد علمی و دانشجویی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بیست و دومین المپیاد علمی و دانشجویی کشور با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مسئولان کشوری برگزار و از 77 نفر از برگزیدگان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

در این دوره از المپیاد علمی و دانشجویی خانم معصومه اقاجانپور دانشجوی رشته آب و هواشناسی دانشکده علوم جغرافیایی موفق به کسب رتبه دوم و مدال نقره شد.
شایان ذکر است دو دانشجو دیگر حایز رتبه پنجم و هفتم شدند.

مرحله نهایی این آزمون طی روزهای 29 و 30 تیر 96 با حضور  970 نفر ( 617 مرد و 353 زن) به صورت تشریحی برگزار شد و در نهایت 77 نفر در 20 رشته (23 نفر مدال طلا، 27 نفر مدال نقره و 27 نفر مدال برنز) به عنوان برگزیده معرفی شدند.

در این المپیاد دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران و امیرکبیر به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم و دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، شیراز،‌ امام صادق،‌ فردوسی مشهد،‌ شهید بهشتی و تبریز در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.