هشتمین دوره دانش افزایی و معرفت افزایی اعضای هیأت علمی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هشتمین دوره دانش افزایی و معرفت افزایی اعضای هیأت علمی طی روزهای 3 و 4 بهمن ماه در دانشگاه خوارزمی در تهران برگزار شد.

در ابتدای برنامه آقای دکتر جعفر کیوانی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضران عنوان گفت: ارتقای کیفیت آموزش سیاستی است که ما باید در همه زمینه ها آن را دنبال کنیم.
 ایشان اشاره کرد: کیفیت عبارت است از انطباق با استانداردها در حوزۀ داده ها، درون دادها، فرآیندها و برون دادها و به عبارتی عرضۀ محصولات دارای خریدار در بازار به گونه ای که خریدار راضی باشد.

وی افزود: محصولی که ما به جامعه عرضه می کنیم شامل دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، مقالات و تحقیقات است که اگر در بازار خریدار داشته باشند محصولات با کیفیت به شمار می آیند.
دکتر کیوانی تبیین کرد: در حوزۀ درون داد، کیفیت استاد، دانشجو، مقررات آموزشی و برنامه های درسی؛ درون داد دانشگاه محسوب می شود.

ایشان خاطرنشان کرد: درحوزۀ فرآیند، فرآیند یادگیری است که بر مبنای آن تمام تلاش خود را به کار می گیریم تا به دانشجو بهتر یاد بدهیم و دانشجو نیز بهتر یاد بگیرد این مهمترین قسمت فرآیند آموزشی است.
ایشان تصریح کرد: این قابلیتها در دانشگاه رشد پیدا میکند، عنصر محوری در ارتقای کیفیت دانشگاه استاد است. استادان هم در بحث درون داد و هم در قسمت فرآیند بسیار تأثیر گذار هستند لذا هرچه استادان دانشگاه دارای مهارتهای بیشتری باشند میتوانند کیفیت آموزشی بهتری داشته باشند.

دکتر کیوانی ضمن تاکید بر برگزاری دوره های دانش افزایی و معرفت افزایی؛ افزود: این دوره حدود 4 سال است که در دو بازۀ زمانی بهمن و شهریور ماه با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار می شود.
 وی همچنین از تشکیل گروه مشاوران کیفیت خبر داد و گفت: ما با استفاده از نظرات اعضای هیأت علمی در دانشکده ها که به عنوان مشاوران کیفیت انتخاب می شوند؛ نقاط ضعف آموزشی دانشکده ها، نظارت بر پایان نامه و رساله ها را بررسی می کنیم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص طرح جامع اعضای هیأت علمی گفت تدوین آیین نامه آن در مرحله نهایی است.
دکتر کیوانی در پایان نکاتی از طرح ارزیابی درونی گروههای آموزشی و برگزاری کارگاه های مختلف مدیران گروههای آموزشی بیان کرد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین امیر ابراهیم زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز ضمن تبریک به مناسبت ولادت حضرت زینب (علیها السلام) گفت: کیفیت آموزش دارای ابعاد مختلفی است.
ایشان گفت: از آدابی که بر عهدۀ استادان دانشگاه است داشتن ظاهری آراسته، اخلاق خوب، برخورد مناسب و به کار بردن واژه های ساده و شیرین و دوری از حاشیه های غیر درسی جزء این موارد است.

گفتنی است هشتمین دوره دانش افزایی و معرفت افزایی با سخنرانیهای تخصصی پایان یافت.